Wednesday, September 1, 2010

Chapter 103: sedih bai.

Assalamualaikum,

okay. tadi aku hantar abang aku balik russia dekat airport dengan family aku semua.

secara jujurnya, aku rasa sedih la juga.

siapa tak sayang abang?

...........

insyaAllah dia bakal menamatkan pengajian dia dekat russia pada jun tahun depan.
serius aku rasa sekejap.

aku ingat lagi yang dulu masa dia pergi masa tu aku baru form 2. tahu tahu. sekarang aku sendiri dah belajar dekat jordan. dan dia pulang heading ke tahun akhir.

mak aku macam sedih. standard la. mak siapa yang tak sedih bila anak pergi berjauhan.

itu baru abang aku. belum turn aku dengan kakak aku yang nak balik dalam hujung bulan ni.

macam mana la keadaan nya.

papepun nasib baik sempat raya bersama sama tahun ni. barangkali kurang kesunyian. adik adik aku sudah tentu suka sebab aku maybe akan belanja mereka sepasang baju raya seorang.

kasihan. bagikan ajala. bukan selalu pun.

................

abang aku angkat onitsuka jambu aku.

walaupun berlainan size. sebelah size lain2. dia tetap tabah untuk ambil.

masalahnya muat pulak dia pakai. nama ja abang. tapi pakai kasut kecik. -_-"

pada mulanya aku fikir nak jual. tapi last last abang aku nak kasut tu.
aku pun tak kisah sebenarnya. aku pun agak berbesar hati bila abang aku minta kasut tu.

agak segak la juga bila dia pakai.

nasib baik kaki aku besar.

.............

lebih kurang 23 hari je lagi aku dekat Malaysia ni.

dalam kepala macam macam plan sudah ada. tapi perlu dibahagi betul betul.

aku perlu letak priority antara semuanya.

keluarga atau rakan rakan?


sekian.

1 comment:

faiq zaini said...

aik?? apsal awal sgt?
ni bro ak ngan sodap2 wat dek je.
siap buleh raye lg ni.