Wednesday, April 6, 2011

Chapter 130: Exam dengan katalis.


Assalamualaikum,

aku rasa ini merupakan waktu paling sempurna untuk menulis. bertemankan lagu superman. memang feel lah cakap kau.

walaupun exam pukul 3 sat gi.

................

aku tengah cuak nak exam ni. sebab sejak kebelakangan ni aku mcam mudah hilang konfiden.

geram tak tahu kenapa. terasa macam hilang sentuhan. hati berkecamuk. bukan berkecamuk pasal cinta. tapi macam macam perasaan aku terfikir dalam kepala.

banyak gila benda nak cover untuk study. aku cuba latih untuk tak suka study last minute. study awal memang best gila. sumpah cakap lu.

................

secara jujurnya, aku jarang blog walking. aku baca bila aku nak baca je. blog yang aku follow pun tak terbaca kadang kadang.

sebentar tadi, aku baru blogwalking blog blog budak Jordan.

memang betul dekat Jordan ni macam mcam ragam orang nya.

aku harap itu bukan sesuatu yang berdosa.

..............

duhai katalis, jaga diri molek molek. by the time, aku dah nak habis study. aku masuk minang okay?

sekarang tak boleh. takda duit dengan parents tak bagi. minta maaf.

serius bila tengok kau. buat hati terasa tenang mengingatkan tuhan. jangan risau aku tak usha kau selalu pun. sebabnya aku pun ada hati untuk dijaga.

:)

aku harap kau baca.



sekian.

5 comments:

tepianmuara said...

all the best exam najib.

(harap juga katalis kau tak sama dengan orang lain. panat nanti.hah)

tepianmuara said...

penat

BuDaK said...

katalis..? Aku nak gak, tolong carikan..haha

Anonymous said...

"jangan risau aku tak usha kau selalu pun"

kantoi di situ!
budak dentist ke medik ni?

haha!

Fatin Hasran said...

aww. this is sweet.