Tuesday, June 8, 2010

Chapter 54: malam peperiksaan fizik

Assalamualaikum,

gila tak aku? malam malam nak exam ni, sempat luangkan masa untuk blogging sekejap.

Sumpah boring. release tension sekejap. facebook dah deactivate kan sekjap.

esok fizik. belajar dentistry amik fizik. sebab apa. sebab dalam bab torque ada berkaitan tentang gigi.

berapa banyak force yang nak digunakan untuk cabut gigi. kalau lebih lebih. buat penat ja. kalau kurang pula. tiada efek la pada gigi tu.

aku tak habis lagi cover. banyak formula tak masuk dalam kepala lagi.

budak budak tadi lepak rumah aku datang belajar bersama sama. seronok rasanya. tersangat lah seronok. walaupun esok exam fizik.

...............

siang tadi aku mimpi malaysia. aku tidur lepas subuh sebab stay up. and then bangun agak lewat before zuhur.

tapi aku rasa macam lama pula mimpi dekat malaysia tu. sumpah aku rindu malaysia.

rindu nak bawak kereta. aku mimpi aku takut nak bawak kereta dah.

kawan kawan aku pulak teperanjat aku balik. dan aku pun terperanjat macam mana aku boleh balik.

pelik pelik juga aku mimpi siang tadi. banyak cerita dalam dia. tapi siapa lah mampu ingat mimpi yang banyak subtopik dalam satu mimpi?

........................

semakin hari semakin jadi lagha. sepatutnya semakin hari, semakin tak lagha.

nama ja duduk Jordan. tapi tak dapat control juga. apa kes ni . hadohay.

ni mesti ada yang cacat ni dalam jiwa hati ni. kena adjust sikit ni.

kawan kawan tolong la ya. bagi ubat sikit boleh?

tq.

sekian.

2 comments:

:.Qushayyi.: said...

All Da Boom for ur exam.+_+

the remedy said...

ari tu pun ak mmpi balik msia.. dlm mmpi tu cam plik sbb rase td b4 tdo kat joden lg.. haha~ mcm real plak... btw, gudluck exams.